School-Focus

Voor wie?

Een individuele training voor middelbare scholieren die vast lopen met plannen, leren, organiseren, mindset, motivatie en (faal)angst.  

Haal het beste uit jezelfWat gaan we doen?

Op de basisschool ging het leren misschien vanzelf en dat is natuurlijk super fijn! Toch kan het zijn dat het leren op de middelbare school wat lastiger wordt. Dat komt omdat het tempo hoger ligt en je veel meer vakken tegelijkertijd moet leren.  Om dat te kunnen is het belangrijk dat je vaardigheden leert zoals plannen, samenvatten en een positieve mindset hebben. Ook heb je een stukje inzicht nodig in wat voor jou de beste leerstrategie is. Hoe gaan we dat doen?

In 4 bijeenkomsten ga ik samen met jou aan de slag met de thema's: plannen & toetsweek, mindset, talenten en leerstrategieën. 

 

Ik heb alle aandacht voor jou en samen kijken we waar jouw hulpvragen liggen. Omdat het een individuele training is kunnen we inspelen op wat voor jou nodig en relevant is. Er zijn dus geen vaste onderdelen die doorlopen moeten worden. Het is een training OP MAAT speciaal voor JOU

 

Vooraf plannen we samen deze 4 afspraken in zodat je precies weet wanneer we elkaar zien. 

 

De opgedane kennis ga je meteen in de praktijk brengen met je leer- en organiseer werk van school.