Laten we kennismaken....

Hallo! Ik ben Lieke van Esch. Ik ben kinder- en gezinscoach, systeemcoach en ik ben trotse eigenaresse van kindercoachpraktijk"Bij Lieke".

 

Werken met kinderen is al jarenlang mijn passie. Ik heb zes jaar gewerkt als pedagoog op een orthopedagogisch dagverblijf met kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. En op dit moment werk ik als gezinsbegeleider.

Het individueel begeleiden van kinderen heeft mijn voorkeur. Het biedt soms net dat stukje extra dat nodig is voor een kind. Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat een kind daardoor soms met kleine stapjes vooruit komt. En hoe klein het stapje ook is, het kan een groot verschil maken.

 

Ik heb altijd de droom gehad om mijn eigen praktijk te starten. Een praktijk waar ik kinderen en ouders kan begeleiden met hun hulpvragen, zodat zij weer in hun eigen kracht komen te staan. Soms kan het fijn zijn als er iemand is die met een gezin mee kan kijken en naar ze kan luisteren. Voor deze gezinnen wil ik graag iets betekenen en daarvoor heb ik mijn eigen kindercoachpraktijk “Bij Lieke” geopend. 

 

Als kindercoach kijk ik op een positieve manier naar kinderen, ouders en opvoeden. Ik werk vanuit een huiselijke en vertrouwelijke sfeer. 

 

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Vrolijke groet,

Lieke