Gratis 1 op 1 coaching

 

Herkenbaar?

 

Je bent moeder, partner, collega, vriendin, sportbuddy en vrouw! Je hebt de lat hoog liggen voor jezelf en wil alles zo goed mogelijk doen. Je staat voor iedereen klaar. En leeft op de automatische piloot.

 

 

 

Soms denk je: is dit het nu? Is dit gezinsgeluk? Er moet veel geregeld worden en er is weinig tijd over voor leuke dingen. Overal is het druk: werk, gezin en in je hoofd.  Bij andere gezinnen zie je dat het er wel gezellig en moeiteloos aan toe gaat en jij raast ondertussen maar door. Je voelt je geleefd, uit balans en niet gelukkig.

 


 

Herken jij je in één of meerdere van onderstaande punten?

 

-        Is dit nu gezinsgeluk?

 

-        Het contact met je kinderen verloopt moeizaam, ze luisteren niet, alles moet je tien keer zeggen;

 

-        Pak ik het nu wel goed aan met mijn kind?;

 

-        Het mag wel wat gezelliger en positiever in je gezin;

 

-        Je hebt het gevoel tekort te schieten naar je kinderen en hebt vaak spijt over je eigen handelen;

 

-        Je bent een bewuste moeder en toch heb je het gevoel dat je je kind vaak niet begrijpt;

 

-        Je zorgt altijd voor anderen en mist de verbinding met jezelf;

 

-        Door je drukke agenda heb je het gevoel dat je wordt geleefd;

 

-        Je bent moe van alle ballen in de lucht houden;

 

-        Je maakt je druk over wat andere mensen van jou als moeder denken.

 

 

 

Je wilt het anders? Kom dan naar de OuderKoffie

 

 

Wil je meer gezinsgeluk ervaren, meer rust en een positieve sfeer thuis, maar weet je niet hoe? Dan ben je bij mij op de juiste plek!

 

Ik leer je anders kijken naar gedrag, je gezin en jou als moeder. Je krijgt meteen concrete tips om mee aan de slag te gaan.

 

 

 

Speciaal voor jou organiseer ik in samenwerking met BakkieKoffie in Schijndel één keer per maand op donderdagochtend van 8:30 tot 10:30 uur OuderKoffie.

 

Tijdens OuderKoffie kun je vrijblijvend en kosteloos binnen lopen en bij mij aan tafel aanschuiven voor een 1 op 1 coaching van ongeveer 20 minuten. We kijken samen waar je tegenaan loopt en hoe ik je hierin kan ondersteunen.

 

 

 

Het is mijn missie om ouders en kinderen te helpen naar meer gezinsgeluk zodat verbinding, plezier en positiviteit op de voorgrond staan. Soms loopt het thuis even niet lekker; het plezier in huis is minder, je ervaart lastig gedrag van je kinderen, er spelen (persoonlijke) thema’s. Dit kun je ervaren als iets vervelends maar, je kunt hier iets aan doen!

 

 

 

Het kan echt, maar het is niet altijd makkelijk. Je hoeft het ook niet alleen te doen. Hulp vragen mag en ik help je graag.