Mama magazine

Nieuws, leuks & inspiratie

Alles over opgroeien, bewust moederschap en geluk!  Met dit mama magazine wil ik je inspireren en informeren om het beste uit je leven te halen, zodat je meer kan genieten van gezinsgeluk. 
Schrijf je gratis in en blijf iedere maand op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Ontvang waardevolle, praktische en effectieve tips en tools op het gebied van opgroeien en bewust moederschap. 


Gratis Kennismakingsgesprek

Het is mijn missie om zoveel mogelijk moeders en kinderen te helpen bij de uitdagingen van het moederschap en het opgroeien en meer te genieten van gezinsgeluk. 

Misschien heb je het aanbod op mijn website al bekeken en twijfel je nog óf wil je graag jouw situatie eerst aan mij voorleggen. Dat begrijp ik helemaal. Daarom bied ik altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

 

Dit is een telefonisch gesprek en duurt ongeveer 30 minuten. Ik denk mee in jouw situatie en kijk op welke manier ik jou kan helpen. 

 

Hoe werkt het? Via onderstaande knop kom je op mijn contact pagina. Daar vind je mijn nummer, mail adres of een contactformulier. Laat een berichtje achter via WhatsApp of mail. Vervolgens neem ik contact met je op, maken we een afspraak en bel ik jou op de afgesproken tijd. Wat moeders zeggen...