eRVARINGEN

 

Ik leer leren training

“ Ik vond het leuk en ik heb geleerd hoe ik moet leren. Het leukste vond ik de spellen en opdrachten. Minder leuk vond ik niks. De conclusie is dat ik nu hogere punten haal.”

                                                     Brugklasser, 13 jaar

 

 

 

“Tijdens een theekransje voor startende ondernemers ben ik gemotiveerd en geïnspireerd. Lieke weet in een korte tijd een warme en vertrouwde omgeving te creëren waarin ik door middel van open vragen en voorbeeldsituaties uitgenodigd ben om over mezelf als startende ondernemer na te denken. Naast dat ik geleerd heb wat ik graag wil, heb ik ook geleerd hoe ik dit in de praktijk vorm kan geven. Vol enthousiasme en ideeën heb ik het theekransje verlaten. Ik zou een volgende keer zeker weer aansluiten bij een theekransje georganiseerd door Lieke”

                                                         Addie van Ham, Addie van Ham orthopedagoog

 

 

“Halverwege het vorige schooljaar heeft onze zoon, leerling HAVO 2, 5 weken lang het traject ik leer leren bij Lieke gevolgd. Gedurende deze weken zagen wij zijn werkhouding verbeteren. Hij begon in te zien dat hij beter moest plannen en dat hij het voor zichzelf moet doen, voor zijn toekomst. Als je zoon/dochter een zetje in de goede richting nodig heeft, is dit een traject wat hem/haar hierbij kan ondersteunen. Uiteindelijk moeten ze het wel zelf gaan doen.”

 

                                                                                                     Moeder van een zoon