kindervoedingscoach

Als ouder wil je dat je kind zich gezond ontwikkeld. Gezond eten en voldoende bewegen zijn nodig voor deze gezonde ontwikkeling. Maar wat is nu gezond? Kinderen en voeding, er wordt veel naar gegoogled op internet. Er zijn tegenwoordig vele visies en aannames over voeding. Voor veel ouders een wir-war van keuzes en wanneer doe je het dan goed voor je kind en gezin?

En wat als je kind niet wil eten? Of als er dagelijks strijd is aan tafel? Je kind weinig lust? Of je kind te zwaar is? Komt dit je bekend voor?

 

Als kindervoedingscoach begeleid ik niet alleen het kind maar jullie als gezin. Samen kijken we met naar jullie hulpvraag. Ik begeleid jullie naar een gezondere manier van eten, drinken en bewegen en we kijken naar gevoelens en zelfvertrouwen. Ik leg jullie geen regeltjes op, maar leer jullie hoe je zelf goede keuzes kunt maken tussen gezond en soms ook ongezond. Indien nodig maak ik een plan waar jullie als gezin mee aan de slag kunnen. Jullie krijgen praktische tips, zodat jullie je eigen weg naar een gezondere leefstijl ontdekken!