Ouder-kind coaching

Rust en balans in je gezin

Je bent een betrokken en liefdevolle ouder en op zoek naar hulp voor je kind omdat het even niet zo lekker gaat. Je hebt al veel geprobeerd, maar je weet nu niet meer hoe het verder moet. Je kind zit niet lekker in zijn vel en dat raakt je.

 

Je bent op de goede plek!

 

Kindercoaching kan je kind weer op weg helpen, maar jij bent als ouder een belangrijke en onmisbare schakel in het geheel. Daarom vind ik het belangrijk om ook intensief met de ouders samen te werken, zodat de resultaten blijvend zijn!

 

Je kind als spiegel

Ik ga ervan uit dat kinderen ons spiegelen. Door gedrag wil je kind jou wat vertellen. Als je leert kijken achter het gedrag zie je de behoefte die het kind heeft. Door met deze behoefte aan de slag te gaan, ga jijzelf en je kind veranderen.

 

In de 1 op 1 coaching leer ik je kijken achter het gedrag en ontdekken we wat jouw kind je wil vertellen en hoe je dat concreet aan kunt pakken. Zo ervaar je zelf meer rust en balans en help je jezelf en je kind verder groeien. 

 Hoe gaat coaching in zijn werk?

Aanmelden

Je hebt geen verwijzing nodig om je aan te melden voor coaching. Na de aanmelding neem ik contact met je op voor een (telefonische) kennismaking.

Kennismaking

Ik bel jou voor een (telefonische) kennismaking. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Ik denk mee in jouw situatie en kijk op welke manier ik jou kan helpen. 

Als het goed voelt om samen verder te gaan plannen we een intake. 

Intake

Na het kennismakingsgesprek krijg je van mij een vragenlijst per mail. Deze vul je in en stuur je terug voor het intakegesprek. Tijdens de intake lopen we de vragenlijst door, brengen we de thema's in kaart en bepalen de hulpvragen en het passende traject.

Coaching

We starten met jouw persoonlijke traject. Afspraken worden in overleg vooraf ingepland.